Dominic Scott
Coates Poedercoatings

Renz Cornegoor

Ik heb Rogier leren kennen als een serieus en leergierig persoon. Het feit dat Rogier eerst enkele jaren via een uitzendbureau en daarna op basis van een flexcontract bij Coates heeft gewerkt, spreekt al voor zich dat partijen erg tevreden over elkaar zijn. Rogier heeft altijd voor ons klaar gestaan en heeft zijn vrije uurtjes bij ons goed doorgebracht.

Rogier heeft zich vanuit een onervaren zaterdagkracht positie opgewerkt naar een allround medewerker die binnen ons bedrijf op meerdere plekken inzetbaar is. Rogier houdt van overzicht en structuur. Hij kijkt vooruit en is niet te beroerd om een ander te helpen.

Daarnaast bezit Rogier over leidinggevende en sturende capaciteiten. Hij zorgt voorts voor een grapje te zijner tijd en heeft het zelfvertrouwen om in groepsverband zijn zegje te doen.

Rogier heeft in zijn vrije tijd onze bedrijfswebsite opgesteld. Hij is creatief en oplossingsgericht te werk gegaan. Wij zijn zeer content over onze website en denken dat hij in deze sector veel te bieden heeft aan andere partijen.

Beoordeling Renz

Referentie Pentair