Dominic Scott
PENTAIR WINTERSWIJK

ESTER REUSINK

Rogier heeft binnen Pentair Winterswijk onderzoek gedaan naar het UX-design van onze werken bij website www.onzepompenmakenwijsamen.nl Hierbij werd al snel duidelijk dat Rogier ontzettend veel kennis heeft van het ontwerpen en inrichten van websites.

Hij heeft een gedegen onderzoek gedaan, inclusief een usertest. Hieruit zijn verschillende verbeterpunten naar voren gekomen die Rogier vertaald heeft in duidelijke aanbevelingen. Denk daarbij aan aanpassingen aan het ontwerp en de inrichting van de site, maar ook aan het verbeteren van de SEO. Het grootste deel van zijn aanbevelingen hebben we overgenomen. Sterker nog, we hebben Rogier ingehuurd om de voorgestelde aanpassingen door te voeren.

Tijdens zijn afstudeerstage heb ik Rogier leren kennen als enthousiaste en gedreven persoon die weet waar hij het over heeft. Hij kan goed uitleggen wat het probleem is en komt daarbij met duidelijke oplossingen. Je kunt heel fijn met hem samenwerken, maar hij kan ook heel goed zelfstandig werken. Geef hem de ruimte en hij komt met een goed voorstel. Daarnaast is Rogier ook nog eens een leuke collega met oprechte interesse in de ander.

Rogier heeft veel in zijn mars en heeft bedrijven veel te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat hij er wel komt!

Beoordeling Ester

Referentie Coates